Ny vecka, nya möjligheter

0

nymaneGod måndag världen!

Ny vecka, nya möjligheter.. ja det stämmer bra den här veckan. Åtminstone på söndag när vi har nymåne och kan skapa alla nya möjligheter vi vill ha in våra liv. Själv funderar jag allvarligt på att önska mindre hormoner till tonårsdottern, jösses Amalia! Jag måste ha förträngt hur hoppigt det kan vara i kroppen och humöret i den där åldern. Tur att vi har nära till skratt när svängningarna är snabba ;-). Helgen har annars avlöpt med konsert, lite strosande i Göteborg, yogapass och healing. Så där lagom skönt avslappnat. Det kan behövas för denna veckan är det något på gång varje kväll, nytta förenat med nöje. Dessutom har jag i helgen bokat in mig på Svenskveckan på Arthur Findlay College till våren – såååå spännande 🙂 Det är något jag velat göra i flera års tid men det har aldrig funnits möjlighet. Nu ska jag bara hitta bra flygbiljetter också, men det fixar sig. Attraktionslagen är bra till mycket.
Har du nu något du verkligen är sugen på så är det som sagt ett gyllene tillfälle på söndag. Sätt dig och skriv ner det du vill ha in i ditt liv, eller kanske bara vill ha mer av. Se det framför dig hur det blir verklighet, känn det i kroppen och tacka universum för hjälpen.
<3<3<3

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke