När målet är klart, men inte vägen dit…

0

 I natt körde jag bil, med målet för resan klart men inte vägen dit. french-car

Vissa drömmer är mer talande än andra. I natt drömde jag att jag körde bil, en riktigt gammal, och jag skulle leverera något.. eller hämta. Jag hade klart för mig vad det var och jag körde iväg i min gamla bil, det var viktigt att jag skulle ha två tända ljus som liksom hängde fritt i taket vid vindrutan. Ett av ljusen slocknade någon gång men jag tände det direkt. Jag kom till olika platser på vägen och fick fråga mig fram, ibland fick jag bara chansa att jag var på rätt väg. Personerna som jag mötte var vänner och bekanta. Efter ett tag tänkte jag i drömmen att det hade ju varit mycket enklare om jag bara hade fått adressen och kunnat slå in den i gps.en.

Nu är ju inte livet så enkelt att vi har en gps som kan tala om för oss vilken väg vi ska ta. Huvudsaken är att jag själv körde min bil, jag har tagit kontrollen över min resa. Jag tolkar även det som att jag inte är själv på min resa utan jag har hjälp, även när jag tycker det verkar mörkt. Jag googlade lite på det här med ljusen och det första som kom upp var att man i Finland tänder två ljus för att fira självständighetsdagen. Det klingade så himla rätt! Jag har faktiskt tagit ett stort kliv för att bli självständig på min livsresa, det är ingen annan som sätter mina mål eller mina förutsättningar. Jag tycker även att det känns fantastiskt roligt att jag har mitt mål klart för mig och att jag är på väg, sedan kommer jag självklart att få göra små stopp på vägen för att hitta nästa lilla rutt som tar mig vidare. Men det är sååå värt det! 🙂

Ett kort för vägledning till allas vår resa!the-high-lady

Eftersom det är fler än jag som är på sitt livs resa så tänkte jag att jag drar ett kort för att ge oss lite vägledning på vår resa. Jag valde leken Wisdom of the Hidden Realms och kortet jag fick var The High Lady of Love and Compassion. Det första som drog till sig min blick var den lilla älvan i vänstra hörnet, som visar oss vägen som ett litet ljus. Även nere vid hennes fötter finns det små ljusa vägvisare som hjälper oss. Om vi sänder ut och gör saker med kärlek som största intentionen är det också det vi får tillbaka. Och om vi gör kärleksfulla handlingar förutsättningslöst och utan att förvänta oss något tillbaka ska vi få tusenfallt tillbaka av samma kärlek. Låter inte det fantastiskt! <3 . Det här kortet var alltså till alla som läser det här, för om du har läst det här så har du hamnat här för att få just det här budskapet. Det enda som kan hindra oss är egot som ibland begränsar oss, även om det är i en handling där vi tror att vi gör saker för någon annans bästa. Vi har alla vår lektion här i livet, be istället för den andra personen att den ska få göra sin läxa så att den personen också kan resa sig och börja sin livs resa!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke