Återhämtning när man behöver det som mest!

0

Ibland behöver man stanna upp för att vänta in sin själ…

Den här helgen, eller ända sedan i torsdags för att vara korrekt, har jag till mesta del intagit soffläge. Ungefär som en av mina pälsklingar Light gör här ☺️.

Light, en mkt nöjd husky

Light, en mkt nöjd husky

En envis förkylning som legat som ett tungt täcke över huvudet har sugit ut all energi ur kroppen. Och när själen redan är lite dränerad behövs inte så mycket för att åka dit. Jag behövde den här pausen lite mer än jag förstått, för att vänta in min själ och kunna höra mina innersta tankar. För att kunna sätta fingret på vad det egentligen är jag vill och behöver förändra för att leva i samklang med mitt “purpose of life”. När vi inte är i kontakt med vår själ går vi vilse i våra tankar och handlingar. Seglar lite vind för våg med en känsla av att vara utan kompass och på väg till en diffus plats vi inte valt själva. Jag är en känslomänniska och när jag inte lyssnar på mina känslor eller försöker trycka ner/bort dem mår jag inte bra. Det blir ingen sann version av mig själv. Människor som tycker känslor är jobbiga och som har svårt att ta till sig dem lever ofta för långt från sin själ, då kan man behöva hjälp att bearbeta händelser och tankar som leder till denna avskalade version av sig själv. Vi HAR känslor, det betyder inte att vi ÄR våra känslor. Men om vi aldrig sätter oss ner och får en förståelse varför vi reagerar och känner som vi gör i olika situationer kan vi inte heller växa, inte heller undvika att sätta oss i samma situationer gång på gång.

Efter den här helgen är jag på rätt bana igen och ser fram emot en vecka med ny luft, nya möjligheter! Har du koll på var du är på din livsväg, att du lever och utvecklas till din sanna potential? Ta kommandot, men sätt dig först ner och ha ett riktigt gott samtal med ditt vackraste innersta jag så att ni är på samma väg. 🙂img_1049

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke