Dina nära och kära är andligt beskyddade!

0

I somras gick min mormor bort, älskad och saknad! Min mamma och hennes syskon har inte ens hunnit avsluta den sorgeperioden och bouppteckningen när min morbror hastigt lämnade jordelivet i helgen. Det är så klart tungt för oss alla, men allra tyngst för min mor och hennes systrar som åter igen ska sörja samtidigt som de ska ta hand om min morbrors dödsbo. Han levde själv på en gård utan egen familj så det faller på deras lott. Självklart är jag orolig för mamma och hennes hälsa, hur hon ska orka. Vad gör man då?

Jo, man drar ett kort och får det underbara svaret: Dina nära och kära är andligt beskyddade och trygga. Jag vet att mormor och morbror (som stod varandra väldigt nära) är förenade i andevärlden, och jag vet att änglarna hör bön och vakar över min mor och hennes systrar och ger dem den styrka de behöver. Så underbart fantastiskt att bara få vända sig till dem och veta att de hör bön!angel-of-love

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke