Mitt första gudinnebesök!

3

För första gången i mitt liv har jag fått besök av en gudinna! Det blev en alldeles fantastisk upplevelse.

Jag har legat sjuk i en vecka, först feber och sedan “bara” vrålförkyld, igenkorkade bihålor och alldeles orkeslös. Trots att jag varit trött som en gnu har jag inte kunnat sova på nätterna, himla dumt!
En sen kväll fick jag ett meddelande från en god vän till mig. En kvinna jag lärt känna genom forum på internet där vi varit med i samma grupper och pratat mycket om både andlighet, alternativa behandlingar och privatlivet. Hon är både en kär vän och mentor och nu berättade hon att vid röntgen av sin dåliga rygg fått veta att något var på tok. Efter lite olika turer väntade hon nu på provsvar och fortsatt utredning då hon hade cellförändringar. Jag blev förstås väldigt bekymrad, den här kvinnan lever för sin frihet, för skogen, naturen och djuren. Hon älskar sin yoga och nu hade även den fått stryka på foten ett tag. Jag funderade runt på detta och bad änglarna, gudar och gudinnor att hjälpa henne och stötta henne. Tänkte att jag skulle skicka healing till henne på morgonen då klockan nulabrys var mitt i natten.

Efter att ha slumrat till en stund vaknade jag igen, klarvaken. Till slut bestämde jag mig för att köra en kroppsscanning för att komma i djupavslappning. När jag bara hunnit till vaderna strömmar det energi genom hela kroppen på mig och jag förstår att jag har någon med mig. På min högra sida ser jag midnattsblå färg, fjärilar och en gudinna uppenbarar sig. Jag förstår genast att hon är där för min väninnas skull och hon tar med mig på en resa. Jag flyger fram genom den norrländska skogen över grantopparna och landar mitt i skogen. Det är djup snö och jag funderar på hur jag ska kunna ta mig fram här, jag vet precis åt vilket håll jag ska. Då ser jag en hjort (jag tror iaf att det var hjortar) och jag tänker att jag ska få rida på hans rygg, men icke sa nicke. Snabbt befinner jag mig liggandes som i en säng, framtransporterad på en kronbädd. Fyra, fem hjortar har slagit ihop sina vackra kronor till en säng, och de vet precis vart jag ska. Snön försvinner och de går fram till en djup klippkant. Först blir jag lite rädd att de ska slänga ner mig över kanten, men de lägger ner mig preciiis i kanten. Plötsligt ser jag mig själv ätandes laven som växer där och gör tummen upp. Sen befinner jag mig tillbaka i min säng, under hela resan har jag varit klarvaken.

 

Väl tillbaka börjar jag skicka healing till min vän. Den är stark och jag ser hur vi går igenom varje liten kota i hela hennes ryggrad, vi går till och med in i taggutskotten och ner på cellnivå och rengör, läker, helar. Det är en av de mest visuella healings jag varit med om! Med andakt tackar jag för hjälpen när vi är klara och blundar. Så slår det mig att jag aldrig fick veta vilken gudinna som kom och hjälpte mig. Genast uppenbarar sig en stav med en stor månsten i och jag vet inom mig att det är mångudinnan (en av säkert fler… eller är det en och samma fast med olika namn? Det är värt en alldeles egen diskussion 😉 ) En värme omsluter mig och jag kan äntligen somna. healinghands

Kvällen efter skriver jag ner min händelse till min goda vän och får till svar att för första gången på länge vaknade hon och kände sig pigg i ryggen. Så pigg att hon kunde göra sin yoga! Nu sänder jag lite healing varje dag, och vet ni vad!? De hittade inget på senaste proverna, och även om det återstår fler provtagningar känner hon sig bättre än hon gjort på länge! Är inte det helt fantastiskt!! Angående laven jag åt så har renlaven läkande egenskaper, men detta överlåter jag till henne att klura vidare på. Hon är nämligen en fena på alternativ medicin och behandlingar. 🙂artemis

 

Vi har alla förmågan att heala, vi har ju alla förmågan att känna kärlek och det är inte mycket mer som behövs. Be änglar och universum om hjälp, sänd en bön, sänd kärlek. Det kostar ingenting men kan förändra en människas liv! <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

Lämna en tanke