Ibland måste man stå still för att gå framåt!

0

Hej bloggen!

Det var ett tag sedan sist. Jag har inte glömt dig, ibland har jag längtat lusen av mig. Men allt har sin tid, och min tid har varit att ligga lite i träda.

Ibland måste man stå still för att gå framåt, och det är precis vad jag har gjort. Jag behövde få stanna upp ett tag och vänta in allt det där jag känt var på gång. Om vi aldrig stannar upp och reflekterar över budskapen vi får, om vi alltid söker nya svar och aldrig landar i det vi fått till oss sänder vi också ut en signal om att det inte var tillräckligt bra. Att vi inte hinner ta emot det där fina som var på väg. Jag har sänt ut ett par önskningar till universum och nu börjar de trilla in. Jag kände att det var dags att stanna upp och verkligen landa i känslan och förvissningen om att jag var på rätt väg. Det har bl. a. resulterat i att:

1. Jag ska åka till AFC  (Arthur Findlay College) en vecka i mars 

2. Min meditations- & personlig utvecklingscirkel mer än dubblat sitt antal deltagare inför terminsstart i februari

3. Fler och fler finner läkningen i healingen och jag får jobba med mitt favoritverktyg

4. Jag har äntligen hittat en yogautbildning jag känner passar mig – och kommit in på den – och löst finansieringen.

5. Jag ska få hålla en utbildningsdag/helg på vackra Huseby i sommar i yoga och mindfulness

mm.mm.

Ta gärna ett dagens kort, men fundera först på om du verkligen behöver det. Låt inte heller det ena förta det andra. Våga lyssna inåt också och landa i budskapet, ta det till dig. Smaka på det, dröm dig bort lite. Man kan bli “tarotoholic”. När man inte kan fatta minsta beslut själv utan att fråga korten, eller när vi som jag skrev innan inte vågar ta till oss ett budskap och följa det utan söker ett nytt dagen efter. Titta gärna in på något varje dag, men känn också in om det verkligen var till dig denna gången. Lär dig att lyssna på din magkänsla, att vara i fast förvissning om att änglarna hör bön och finns där för att hjälpa dig, även om det inte sker imorgon eller nästa tisdag. Låt saker och ting ta sin tid ibland. Meditera och landa i lugn förvissning om att just du är älskad, sedd, omhuldad och din bön är hörd. <3

Att be är att prata – att meditera är att lyssna… Vi behöver båda 🙂

Namasté

Camilla

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke