VALT – Vård Av Liten Prins!

0

Inatt blev jag väckt av hundarna strax innan kl. 03, det var första gången de ville ut. Motvilligt släppte jag ut dem då de oftast vill ut och jaga ngt då tyckt sig höra i trädgården. Det dröjde inte länge förrän runda två och tre kom. Jag lyckades somna emellan varven, fortfarande trött efter två intensiva veckor. När jag kikade på klockan var den  06.00 och genast infann sig en känsla av att jag INTE skulle gå till jobbet. Jag tänkte att det nog skulle gå över om jag sov 10 min till. Så där höll jag på i över en timme, försökte komma över känslan av att inte vilja gå till jobbet. Resonerade och skällde på mig själv att jag faktiskt inte hade någon riktigt bra anledning mer än en stor olustkänsla och att jag inte skulle vara på jobbet idag. Först trodde jag att det hade ngt med min dröm att göra men så fort jag fick upp arslet ur sängen slog det mig att det hade att göra med min stora fyrbenta prins. 

Jag gick in till soffan där han låg och lade mig på knä hos honom. Mycket riktigt, han var inte piggelin alls den stackarn. Genast förstod jag varför jag inte skulle gå till jobbet. Maken vaknade och undrade vad som var på gång och jag förklarade att Billy var sjuk. Han ville inte jag skulle röra hans mage så vi drog slutsatsen att turerna ut i natt var en kass mage. När vi tände upp huset såg vi att han kräkts ett antal gånger dessutom… och så där fortsatte det ett tag till. En husky är en väldigt tålig hund och de klagar inte i första taget, därför får man vara lite extra uppmärksam.

Nu kokar jag ris och kyckling som ska serveras i små portioner till min sötnos. Självklart har vi pratat med veterinären och följer deras anvisningar. Healing, Pro-Kollin och snäll mat mot magen under uppsikt får det bli. Jag tackar universum och mina hjälpare som förklarade för mig att jag skulle stanna hemma – även om det tog ett tag innan jag fattade varför. Han har iaf slutat kräkas och sover ute i kylan. Ja, han är en husky och trivs bäst ute när han mår småkymigt. Sen tvingar jag in honom ibland för lite uppsikt och healing 😉

Mina två andra fyrbenta pälsklingar är uppenbart nöjda med att ha matte hemma. Inget ont som inte har ngt gott med sig.. eller hur var det nu? <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke