AFC och lite smått & gott

0

Nu har det gått två veckor sedan jag kom hem från AFC, Arthur Findlay College, i Stansted. En fantastisk upplevelse med så många underbara människor och ett möte med våren i full blom <3.

Jag gjorde så där som jag har en tendens att göra då och då, jag kastade mig ut ensam på en resa. Lämnade man, barn och hundar för en kursvecka i England och jag ångrar inte en sekund! Jag ska ju erkänna att det var lite svettigt att landa på en stor flygplats och inte veta vad som väntade, men hela resan gick så himla smidigt. Taxin till Stansted Hall tog bara 10 minuter, det var dock 10 ganska långa minuter med tanke på att det är ovant att sitta på fel sida vägen och taxichauffören körde som en galning genom ett flertal rondeller. Min stackars hjärna hann inte ställa om sig till vänstertrafik hahaha =). 

Min Svenskvecka fylldes av så otroligt fina möten, både med andevärlden, kurskamrater, bordsgrannar och lärare. Vi har jobbat med färger, psykometri, mentalt mediumskap, trance, djurkommunikation och en schamankväll. En riktig godispåse med andra ord. Jag fick dessutom sista pushen att ta tag i mitt mentala mediumskap så nu blir det utbildning hos Speak of Spirit med sikte på certifiering. Jag måste skriva det här så att jag inte återigen backar och kryper tillbaka till tryggheten 😉 och små kurser här och där utan mål. Healingen är ju mitt primära verktyg i min verksamhet där jag och mitt team verkligen utvecklats fantastiskt under de senaste två åren, men nu måste jag kliva upp ett steg till. De har ju knackat på ett antal gånger nu, där i andevärlden. De måste tycka att jag är ovanligt trög haha, men var sak har sin tid, eller hur?

Förutom fantastiska klasser fick jag även härliga morgonpromenader i en vacker vårnatur, god mat – men ännu godare desserter ;P , nya vänner, nya insikter o härliga samtal.

Något annat som också tagit fart är yogan. Jag har världens bästa yogisar på mina klasser och jag älskar att få avsluta med en härlig meditation. Jag älskar det ännu mer när jag ser att de verkligen har tagit den till sig och deras blockeringar släpper efter. Om ett par veckor blir det dessutom en ny yogautbildning för mig, ännu en resa jag kastar mig ut på…ensam med min kappsäck. Livet är allt förunderlig och roligt att leva! =)

 

Namaste <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke