Att få känna sig levande och samtidigt hudlös!

0

Hej Bloggen!

Igår på yogapasset hade vi temat att känna sig levande. Efter att ha läst om en bekant som nästan blev ihjälslagen av sin pojkvän, om unga tjejer som blir våldtagna när de är berusade, tröstat mina pojkar som väntar på besked från migrationsverket kände jag en längtan efter att få känna livskraft. Det är så himla viktigt att få känna sig levande! När gjorde du det senast? Så där berusande levande, förväntansfull och nyfiken på vad som ska komma härnäst? Vi matas varje dag med alla hemskheter att vi inte kan låta bli att påverkas, speciellt inte när vi har det inpå husknuten. Men ur rädsla och terror föds inget gott. Vi måste hämta tillbaka vår livskraft, vår sårbarhet och vår styrka och sprida livskraften istället. Att ingjuta mod, sprida kärlek och utmana oss själva och livet. Detta skedde på yogamattan igår. Där fanns inget annat att vara rädd för mer än att man kanske måste sätta ner foten ibland när balansen utmanas. Ett perfekt ställe att få känna sig både modig och hudlös på en och samma gång. Att få känna sitt andetag som ger liv till kroppen, att få landa i själen och känna tryggheten och den ovillkorliga kärleken från universum. Vi är inte perfekta, men livet är inte heller perfekt – och det är okej. Vi gör vårt bästa, så ofta vi orkar, och det är gott nog!

Ut från passet gick ett gäng härliga yogisar med förhoppningsvis ett större självförtroende och med livet sprittande i kroppen.

Ibland måste vi våga öppna upp vår själ för att kunna känna livet och det gör oss sårbara. Det är modet att plocka fram den sårbarheten som gör oss starka. <3

/Camilla

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke