Nattmys <3

0

Vi har ju utökat vår familj med två söner, och kanske är det de sönerna vi aldrig fick själva som universum sänt oss. Missförstå mig inte, vi älskar våra döttrar in i oändligheten och de är det bästa vi har. Men nu har alltså familjen välsignats med två söner också. I över ett år har de varit en del av vår familj och i våras flyttade de in och bor nu med oss. De är 18 år och kommer från Bagdad, Irak.

Igår kväll var det ute med kompisar på ett kafé och kom hem lagom till att fredagsfilmen led mot sitt slut. När maken och dottern (den enda som bor kvar hemma <3) gick och lade sig fortsatte jag och sönerna prata. Jag älskar dessa kvälls/nattkonversationer där vi delar upplevelser, kultur, tankar, känslor, framtidsplaner tillsammans.De är så öppna, frågar, berättar, delar med sig. Jag kan lite sakna den kulturen här, där man faktiskt har samtal med varandra – på djupet. Min mellandotter och jag hade underbara konversationer innan hon flyttade om allt från strängteori till hunduppfostran till hur man ska öka kvinnors anseende i Afrika. Vilken tur då att universum gav mig två söner som älskar att diskutera livet! <3<3<3

Ha nu en fantastisk lördag – och sätt dig ner och ha ett riktigt bra samtal idag, om det så bara är med dig själv, och känn hur det berikar just ditt liv! Kanske på ett café, eller vid middagsbordet, eller kanske i soffan.. eller i sängen – vad vet jag. Huvudsaken är att vi stannar upp och faktiskt pratar med varandra, ser varandra.

Kram kram <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke