Blindfolded

0

Nytt år, nya utmaningar… eller behöver vi alltid nya utmaningar? Är det kanske så att vi en del år ska stanna upp och faktiskt förvalta det vi har kämpat oss till, studerat, upplevt, lärt hittills?

2017 var mitt studieår, det visste jag från början. 2017 var året då jag skulle utveckla mina förmågor, gå djupare in i yogan och studera. Jag gick mängder med kurser och utbildningar och byggde på mina erfarenheter, växte som människa. 2018 har däremot varit som en dimma. Jag har haft väldigt svårt att se vad som ska komma, vad jag ska lägga fokus på. Otroligt irriterande och stressande! Jag har alltid haft mitt schema klart för ett halvår framåt. Jag ska hålla de här kurserna, de här yogapassen, gå de här utbildningarna vid de här datumen.

Jag har fått sätta mig ner och verkligen fundera på det här för att inte stressa upp mig totalt, jag gillar nämligen att ha kontroll. Åtminstone någon sorts plan! Många nattliga drömmar senare slår det mig att jag övar på tillit!. Tillit till processen och tilliten till att universum har färdigt det bästa för mig 2018. Det här är året då jag ska förvalta mina gåvor. Mindre fokus på att prestera mer utan mer förvalta. Lita på att när det är rätt tillfälle kommer alla bitarna falla på plats. Nya människor och konstellationer kommer dyka upp, nya miljöer och nya uppdrag. Jag har ingen aning om hur och när, men jag har fått tillit till processen. Ävn om 2017 var ett helt fantastiskt år med alla nya insikter och kunskaper var det även ett slitigt år, både själsligt och kroppsligt. Många långa arbetsdagar och veckor. Kanske är det så att universum till och med lite gulligt säger till mig att jag inte behöver slita ihjäl mig, det ordnar sig ändå ;-). Det går att göra saker på andra sätt, utan att det kostar för mycket på hälsan och tiden.

Så, jag försöker nu istället njuta och andas. Och vad händer.. jo, det bokar in sig nya kunder och jag får göra exakt det jag tänker. Jag får verkligen använda alla de gåvor jag har till att göra det som är min stora intention med allt. Hjälpa människor till ett bättre, smärtfriare, rörligare, gladare och mer balanserat liv. Tack universum, som vanligt levererar du! <3

Namaste <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke